Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Bella Services Logo
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!

Copyright

U bevindt zich momenteel op de website http://www.bella.be/ van Naali BV bekend met Belgisch ondernemingsnummer 0880.907.775 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven.

Naali BV is een besloten vennootschap gevestigd in België. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Steenweg op Nieuwrode 191, B-3111 Rotselaar.
Ons e-mailadres voor algemene informatie of opmerkingen is info@bella.be. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: +32 (0)16 355 788.

Alle teksten, de bedrijfsnaam, slogans, het logo en het website ontwerp/concept zijn eigendom van Naali BV. Niets, ook niet gedeeltelijk, mag zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Naali BV worden overnomen.

Het logo en de handelsnaam Bella Services werden gedeponeerd in het Benelux merkenregister onder referentie 830912.

In sommige gevallen gebruiken wij informatie, merken, logo's, technologie, concepten of afbeeldingen waarvan wij geen eigenaar zijn, maar eveneens een licentie of goedkeuring van de eigenaar hebben ontvangen. Voor overname van deze informatie dient u de eigenaar rechtstreeks te contacteren. Zij behouden al hun rechten.

Indien u als eigenaar van deze informatie, merken, logo's, technologie, concepten of afbeeldingen niet akkoord bent met het gebruik ervan kan u ons contacteren op bovenstaand adres. Wij reageren enkel op aanvragen wanneer het recht kan bewezen of aangetoond worden.Wettelijke vermeldingen

Wij besteden de grootste zorg aan het verstrekken van correcte en niet misleidende informatie. Wij behouden het recht informatie op eender welk moment te verbeteren of bij te sturen zonder u hiervan op de hoogte te stellen.

Op eenvoudige vraag zullen wij misleidende, incorrecte of onduidelijke informatie verbeteren of bijsturen. Naali BV kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade, direct or indirect, veroorzaakt door de verstrekte informatie, hetzij een interpretatie ervan.

De meest recente versie van onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn voor u beschikbaar op onze website http://www.bella.be/. De Nederlandstalige versie van onze algemene voorwaarden zijn de enige rechtsgeldige. Andere talen worden enkel ter referentie aangeboden, en zijn in geen enkel geval bindend.

In geval van geschillen vragen wij u met aandrang eerst onze interne kanalen en klachtenprocedures te benutten. Enkel het Belgisch recht is van toepassing en enkel de rechtbanken van het arrondisement van Leuven zijn bevoegd.


Interesse? Start hier!
.


Snelmenu

» WELKOM
º Nieuwsberichten
» BESTELLEN
º Aankoopgarantie!
» PRODUCTEN en DIENSTEN
º Webhosting
º Domeinnamen
º ASP.NET Hosting
º Ontwikkeling en Ontwerp
º Contracting en Consultancy
» ONDERSTEUNING
º Veelgestelde vragen
º Service Website
º Ondersteuning per e-mail
º Telefonische ondersteuning
» BEDRIJF
º Wie is Bella Services?
º Algemene bedrijfsgegevens
º Betalingen en BTW
º Verkoopsvoorwaarden
» CONTACT
º Contact per e-mail
º Adresgegevens en telefoonnummers
º Contactformulier

Onze partners

Microsoft Registered Partner - Webhosting

Webhosting powered on HP ProLiant Servers

DNS BE Agent - .be domeinnamen

SIDN deelnemer - .nl domeinnamen

Lid van de federatie voor web ontwikkelaars

 

Copyright © 2021 Naali BV   |   Prijzen zijn inclusief 21% BTW   |   Algemene verkoopsvoorwaarden   |   Uw Privacy   |   In memoriam

ASP.NET website Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak! Valid XHTML 1.0 Transitional