Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Bella Services Logo
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak!
Windows webhosting met Microsoft ASP.NET

Windows webhosting met ASP.NET

Er is een zeer ruime keuze aan hostingtechnologie, maar ASP.NET hosting is anders door een aantal specifieke voordelen. Zeer eenvoudig in gebruik en zowel geschikt voor uw persoonlijke website als moderne bedrijfswebsite. Onder andere de uitgebreide ondersteuning zowel door Microsoft als door de communities maken het een zeer interessante keuze.

In tegenstelling tot ASP is ASP.NET uitsluitend beschikbaar op het robuste Microsoft Windows Server Platform waar Bella Services zo goed als uitsluitend gebruik van maakt. Ook is ASP.NET een product van Microsoft, een extra voordeel op gebied van betrouwbaarheid en ondersteuning. ASP.NET & Microsoft SQL Server zijn de gedroomde partners.

   

Meer weten over webhosting en domeinnamen bij Bella Services? Klik hier!

Bella Services biedt op dit moment ASP.NET 2.0 en ASP.NET 4.0 aan in al haar hostingpakketten. Als databanktechnologie maken we gebruik van Microsoft SQL Server versie 2016, gratis beschikbaar vanaf het pakket "BASIC". Wil je meer weten over ASP.NET? Klik dan op deze link (Engelstalig): Learn more about ASP.NET.

Wist u dat onze eigen website www.bella.be volledig is gebouwd door gebruik te maken van ASP.NET 2.0 en Microsoft SQL 2005? Wat kan u nog meer overtuigen!

Microsoft heeft de overstap naar ASP.NET gemakkellijk gemaakt dankzij uitgebreide ondersteuning van Visual Basic (VB) en C#. Daarnaast is ASP.NET volledig gratis en kan u gratis Visual Studio Express Edition downloaden. Door de ingebouwde webserver en samenwerking met Microsoft SQL 2005 Express Edition maak je van je computer een volwaardig lokaal development platform. Klik op onderstaande link om Visual Studio Express Edition te downloaden:

Download Visual Web Developer!

Omdat veiligheid net zo belangrijk is als betrouwbaarheid hebben we ervoor gekozen om de databank server niet rechtstreeks met het internet te verbinden. Enkel de webserver kan dus aan de databank die in "back-end" op Micrsoft SQL Server 2005 staat. Om het beheer van uw databank niet te bemoeilijken bieden we u MyLittleAdmin en MyLittleBackup voor SQL 2005 gratis aan. Dit is een beveiligde website op onze servers die zonder dat u daarvoor iets moet extra installeren het beheer van uw databank voor zijn rekening neemt.

    

Interesse? Start hier!
.


Snelmenu

» WELKOM
º Nieuwsberichten
» BESTELLEN
º Aankoopgarantie!
» PRODUCTEN en DIENSTEN
º Webhosting
º Domeinnamen
º ASP.NET Hosting
º Ontwikkeling en Ontwerp
º Contracting en Consultancy
» ONDERSTEUNING
º Veelgestelde vragen
º Service Website
º Ondersteuning per e-mail
º Telefonische ondersteuning
» BEDRIJF
º Wie is Bella Services?
º Algemene bedrijfsgegevens
º Betalingen en BTW
º Verkoopsvoorwaarden
» CONTACT
º Contact per e-mail
º Adresgegevens en telefoonnummers
º Contactformulier

Onze partners

Microsoft Registered Partner - Webhosting

Webhosting powered on HP ProLiant Servers

DNS BE Agent - .be domeinnamen

SIDN deelnemer - .nl domeinnamen

Lid van de federatie voor web ontwikkelaars

 

Copyright © 2021 Naali BV   |   Prijzen zijn inclusief 21% BTW   |   Algemene verkoopsvoorwaarden   |   Uw Privacy   |   In memoriam

ASP.NET website Webhosting en Domeinnamen, Ons Vak! Valid XHTML 1.0 Transitional